Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 15 octombrie 2023, ora 17.00, în cadrul După-amiezilor francofone la Suceava, Alianța Franceză din Suceava, în colaborare cu Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” din Suceava,  organizează activitatea Défis des adolescents/Provocări ale adolescenţei, coordonată de doamna profesoară Hetriuc Maria-Cristina.

Activitatea se înscrie într-un program mai amplu, realizat în cadrul proiectului Erasmus + Acreditare care vizează dezvoltarea competențelor secolului al XXI-lea la elevi și profesori.

Obiectivele proiectului sunt promovarea creativității prin conceperea de conținut media original, conștientizarea responsabilității digitale prin protejarea datelor personale, gestionarea profilului online și folosirea limbii franceze drept limbă de comunicare.

Elevii claselor a X-a vor prezenta conținutul media creat colegilor din clasa a IX-a pentru a-i încuraja să se exprime în limba străină.

Mai multe informații și documente video despre această activitate pot fi consultate pe adresa facebook a Alianței Franceze din Suceava: https://www.facebook.com/Alliance-Francaise-de-Suceava-100509888805151 precum și pe site-ul Alianței Franceze din Suceava: https://afsuceava.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava