MOPAN Suceava

La trei luni de când au apărut primele zvonuri despre divorţul dintre Larisa şi Alin Oprea, de la Talisman, artistul a oferit, în exclusivitate pentru Click!, un interviu în care vorbeşte deschis despre schimbările din viaţa lui: renunţarea la alcool, noua iubită și familia cu Larisa. Are un tonus de invidiat, este fericit şi spune că acum se simte cu adevărat echilibrat.

Click!: Alin, eşti schimbat din toate punctele de vedere! Iar din punct de vedere fizic eşti de nerecunoscut. Publicul era obişnuit cu acel Alin de la Talisman, slab, înalt, părul lung. Acum ai apărut cu imaginea aceasta dură, de bărbat musculos.  

Alin Oprea:  Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine.

Mai concret, cum a început şi în ce a constat schimbarea? Este un punct sensibil, dar nu pot să nu te întreb dacă şi alcoolul face parte din această schimbare.  

Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist. De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist, este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Din 2010 până în 2017 am consumat câte un pahar, cu prietenii, pentru a ne simţi bine. Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente, sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate.

Cine te-a motivat să adopţi acest stil de viaţă?  

Pot să spun că noua persoană din viaţa mea.

Alin, eşti fericit? Cum te simţi acum?  

Sunt echilibrat. Mai echilibrat, de fapt! Mai liniştit. Poate că trebuia demult să fiu aşa. Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea. Până acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi stâlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine.

Citește INTERVIUL complet, EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/am-renuntat-la-tot-ce-era-toxic-viata-mea

Alin Oprea, totul despre divorț, alcool și noua relație: «Am fost un bărbat bun. Poate că am obosit», 7.3 out of 10 based on 202 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (202 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava