Concert pascal
MOPAN Suceava

Alina Radi (34 de ani) are de suferit acum după ce la începutul lunii martie a fost eliminată din competiția sportivă „Survivor România” de la PRO TV! Artista de muzică de petrecere a declarat pentru Click! că primește tot felul de mesaje în privat, pe rețelele de socializare, de la diferite persoane, în care este blestemată sau jignită fără motiv.

Contactată de Click!, Alina Radi ne-a explicat despre ce este vorba mai exact.

„Primesc tot felul de mesaje, în privat, în care sunt blestemată iar în altele îmi zic că sunt urâtă ca nu am nicio treabă cu ce sunt eu în realitate și cum apar pe Instagram. Părerea mea este că toate femeile atunci când se aranjează sunt frumoase. Primesc multe mesaje de la femeiele trecute de peste 50 ani. O doamnă mi-a zis într-un mesaj: „sper să nu apuci vârsta mea”, altele mi-au zis că nu aveam ce să caut în emisiunea respectivă de la PRO-TV. Părerile oamenilor se schimbă de la o zi la alta în funcție de interesele lor. O altă femeie mi-a spus că sunt proastă, urâtă, handicapată și i-am mulțumit în privat după care ea mi-a răspuns și și-a cerut scuze că nu se aștepta să îi răspund. Eu nu le înțeleg! Oricine se aranjează și își pune un fond de ten, gene și alte farduri pe față se schimbă total. Plus că multe persoane nu știu că televizorul te mai îngrașă câteva kilograme și în realitate ești mai slabă”, a declarat Alina Radi pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alina-radi-probleme-dupa-participarea-la-survivor-2252259.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava