Concert pascal
MOPAN Suceava

Alina Radi (34 de ani) nu a stat prea mult la „Survivor România 2023”! Se pare că și-a făcut destui dușmani după ce l-a atacat, încă de la începutul venirii sale în show, pe Kamara (47 de ani) susținând că este o persoană care se milogește pe la toate ușile și profită de problemele de sănătate ale micuțului său, Leon, pentru a ajunge pe la emisiuni, notează click.ro.

În urma ieșirii sale din competiție, Alina Radi a dorit să le spună tuturor că regretă vorbele pe care le-a făcut la adresa lui Kamara. „E clar că tot ce iese la suprafață mai puțin frumos din fiecare e scos la iveală de foame, frustare și condițiile critice în care funcționam în cadrul concursului și poate asta e una dintre cele mai incitante aspecte și pentru urmăritori. Lipsa de hrană, somn și multe resurse de bază, ne face să spunem lucruri pe care poate nu le-am gândi vreodată. Așa apar dispute, jigniri și tensiuni între oameni care « afară » ar fi prieteni fară doar și poate. Și eu, la rândul meu am ambalat într-un mod total nefericit, ideea că omul și artistul Kamara este mai mult decât povestea legată de copilul lui, el având suficiente realizări personale și profesionale care să-l demarce, nu doar acest aspect, neținând cont de faptul că indiferent ce faci în viață, când copilul tău e răcit nu mai contează nimic, darmite când ai problemele pe care le are el. Dacă aș avea o baghetă magică aș schimba formularea și asta nu pentru simpatia cuiva ci pentru simplul fapt că sunt mamă și nici nu-mi pot imagina prin ce trece.”, a scris Alina Radi pe contul său de Facebook.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alina-radi-si-a-pus-cenusa-in-cap-dupa-ce-s-a-luat-2246681.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava