Concert pascal
MOPAN Suceava

Amber Heard și Johnny Depp s-au întâlnit din nou la tribunal pe data de 23 mai, unde noi martori au depus mărturii în cadrul procesului de violență domestică și defăimare. S-a aflat cum a reușit Amber Heard să păstreze rolul din „Aquaman”, dar și ce persoană neașteptată a contribuit la decizie, potrivit click.ro.

Kathryn Arnold, fostă producătoare la Hollywood, este acum un consultant cunoscut în industria de entertainment. Pe data de 23 mai 2022, la înfățișarea cu numărul 20 din procesul în care se judecă Amber Heard și Johnny Depp, ea a depus mărturie și a vorbit despre pierderile suferite de ambii actori din cauza acuzațiilor pe care și le-au adus reciproc în ultima perioadă.  Potrivit declarațiilor lui Kathryn, Amber Heard și-a păstrat rolul din „Aquaman” datorită lui Jason Momoa, care joacă rolul principal, dar și regizorului James Wam. Cei doi au luptat pentru ea și au insistat să facă parte din continuarea filmului care a avut un suces uriaș, notează dailymail.co.uk.

Amber Heard nu ar fi primit noi oportunități de lucru de când a început procesul cu Johnny Depp, iar sumele pe care le-ar fi putut câștiga în acest timp sunt uriașe.

Vedeta putea să câștige între 45 și 50 de milioane de dolari într-o perioadă de cinci ani, din filme, reclame, apariții în seriale TV și contracte de imagine, lucru care nu mai este posibil, spune martorul, din cauza situației în care este implicată.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/amber-heard-ajutata-de-jason-mamoa-sa-pastreze-636391.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava