Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a Pro România, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, a anunțat vineri că luni, 23 decembrie, până la ora 10, va depune la Parlament mai multe amendamente la proiectul Legii bugetului de stat pe 2020 pentru a corecta o serie de scăpări care vizează alocările pentru județul Suceava și cere parlamentarilor suceveni să le susțină.

În primul rând, a spus Nechifor, Pro România Suceava va solicita fonduri pentru magistrala de gaz metan Pojorâta-Vatra Dornei, întrucât alocările în bugetul Ministerului Economiei sunt zero.

”Voi depune amendament pentru alocarea de fonduri pentru centura de la Gura Humorului care din punctul meu de vedere este prioritară și pentru modernizarea DN Suceava-Dorohoi. De asemenea, voi propune o creștere a alocării financiare pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și a proiectelor pentru drumul expres Siret-Suceava și Suceava-Pașcani cât și pentru autostrada Nordului care leagă Baia Mare de Suceava în sensul ca banii să nu fie alocați în tranșe 2020, 2021, 2022 și 2023 cum e în proiectul actual ci vrem toți banii odată în 2020. Domnul Flutur ne-a garantat că președintele Iohannis e garantul autostrăzilor”, a spus Nechifor.

El a spus că va mai depune amendamente pentru alocarea de bani în vederea finalizării Spitalului din Fălticeni și pentru Spitalul Județean Suceava. ”Am nevoie de un suport politic din partea celor care susțin Guvernul Orban de aceea îi cer domnului Flutur să fie solidari nu cu mine ci cu sucevenii. Nu vreau să blamez să cred că e vreo greșeală. S-ar putea să fie lipsa de pregătire a celor care au făcut bugetul care au uitat complet de Suceava. Vreau să dau șansa ca Suceava să primească ceea ce trebuie. Dacă nu se întâmplă așa atunci voi constata că ni s-a dat o mare țeapă”, a conchis Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava