Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au organizat la finalul acestei săptămâni o amplă acţiune de verificare a mai multor unităţi economice, având în vedere faptul că în această perioadă se înregistrează o creştere a volumului tranzacţiilor monetare, persoanele venite din străinătate, dar şi turiştii şi sucevenii care îşi doresc să meargă în concedii apelând la casele de schimb valutar, punând în circulaţie valori monetare crescute. De asemenea, având în vedere organizarea Festivalului de artă medievală Suceava, dar şi a altor evenimente culturale şi sociale pe raza judeţului poliţiştii au efectuat mai multe acţiuni de control a comercianţilor pentru prevenirea actelor ilicite de comerţ.

Astfel, în perioada 18 – 19 august 2017,  Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Suceava a organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii activităților ilicite din sfera traficului cu produse accizabile, a comerțului neautorizat precum și a schimbului ilegal de valută, pe raza municipiilor Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și a orașului Gura Humorului.

În total au fost verificate 49 de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale sau familiale. În cadrul acţiunilor de control au fost constatate 4 infracțiuni. De asemenea, poliţiştii au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 128.600 lei. În acelaşi timp au fost confiscate bunuri în valoare 6.000 lei, constând în țigări, alcool, bunuri industriale, articole de îmbrăcăminte, valută, etc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava