Concert pascal
MOPAN Suceava

Marți, 26 septembrie, ISU „Bucovina” va organiza un amplu exercițiu în domeniul situațiilor de urgență cu activarea Planului Roșu. Scenariul presupune intervenția în cazul producerii unui cutremur de pămînt, în jurul orei 10.00, care se resimte puternic în municipiul Suceava.

Pompierii militari sînt anunțați, prin Sistemul 112, despre faptul că la Spitalul de Urgență, seismul s-a resimțit puternic și s-a soldat cu efecte negative asupra pacienților, personalului medical și clădirii. Astfel, în interiorul clădirii, respectiv în zona extinsă nou construită, s-au prăbușit elemente de construcție și a izbucnit un incendiu.

Mai multe persoane au rămas blocate în interior, dar și pe acoperișul clădirii spitalului. Cele din urmă, necesită evacuare de urgență cu elicopterul, deoarece scările interioare între ultimele două etaje sînt impracticabile, iar liftul s-a defectat ca urmare a manifestării seismului.

Ulterior, la 112, Dispeceratul comun ISU-Ambulanță este anunțat despre o urgență internă cu privire la creșteri peste limitele admise ale nivelului de radioactivitate produse la Laboratorul Radiologic, respectiv în locul de amplasare a computerului-tomograf. În exercițiu vor fi implicate forțe din mai multe structuri militare și civile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava