Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 23 martie, la sediul fabricii Holzindustrie Schweighofer Rădăuți, a avut loc o aplicație desfășurată în comun cu pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Rădăuți și Siret din cadrul ISU Bucovina Suceava.

Exercițiul planificat a vizat modul de intervenție în caz de incendiu, verificându-se astfel stadiul și capacitatea de acțiune a personalului de la hala de debitare a firmei Holzindustrie Schweighofer în astfel de situații. Au participat: pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Rădăuți și Siret, Serviciile Private pentru Situații de Urgență ale EGGER Româniași Holzindustrie Schweighofer șipersonalul angajat de la locul de muncă.

A fost simulat un incendiu într-o secție cu număr mare de peste 40 persoane și a fost evaluată capacitatea de acțiune a personalului de pe locul de muncă și a celor cu atribuții în SPSU, dar și timpii de intervenție a pompierilor militari. Analiza modului de intervenție a scos în evidență o bună colaborare a SPSU cu pompierii militari și echipele de intervenție SMURD și a arătat că obiectivele exercițiului au fost atinse.

Prin aceste exerciții planificate, pe care le facem la obiective de importanță majoră din județul Suceava, urmărim mai buna cunoaștere a obiectivelor economice complexe precum fabrica de cherestea a Holzindustrie Schweighofer S.R.L., dar și creșterea capabilității de intervenție în aceste obiective a pompierilor. În acest fel, angajații firmelor, serviciile private de urgență și pompierii militari vor putea să facă față într-un mod eficace și sigur în situații reale. Considerăm că obiectivele propuse prin această aplicație au fost atinse cu succes” – a declarat General dr. Ion BURLUI, Șeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Instruirea permanentă a angajaților, atât din punct de vedere al cunoștințelor tehnice dar și al securității în muncă, este una dintre preocupările constante ale Holzindustrie Schweighofer. Acest exercițiude mare amploare este important atât pentru instruirea angajaților cât și pentru funcționalitatea în deplină siguranță a fabricii noastre.” – a precizat conducerea Holzindustrie Schweighofer S.R.L.

Exercițiu planificat: intervenție în caz de incendiu la o fabrică de cherestea, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava