Concert pascal
MOPAN Suceava

Unora li se pare o corvoadă viaţa cu un copil, dar iat-o pe Anca Serea cât e de fericită cu şase, dintre care cel mai mic are doar trei luni. Şi, de parcă nu i-ar fi de ajuns ai ei, vedeta le poartă de grijă şi altor micuţi, iar fotoreporterii Click! au surprins-o cu o „grădiniţă” de pitici pe stradă. Unii ai ei, alţii ai naşilor!

Îmbrăcată elegant, cu un deux pieces cadrilat, frumoasa mămică în vârstă de 38 de ani îşi ţinea de mânuţe cei doi băieţi, pe Moise (3 ani) şi pe Noah (6 ani). Micuţa Ava (5 ani) ţopăia veselă înaintea lor, iar în urma ei veneau cei doi băieţi ai naşilor Silvana şi Pepe Berciu. Gaşca de copii venea de la şcoala Ioanid şi se îndrepta spre un restaurant din zona Grădina Icoanei. Anca a reuşit să îi strunească pe toţi, cu mult calm şi cu zâmbetul pe buze. Nici un ţipăt, nici un gest disperat sau vreo grimasă de mamă stresată! ”Mămica fantastică” este foarte zen după cum se poate observa, la fel de energică precum micuţii care fac roată pe lângă ea.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-exclusiv-anca-serea-cu-sase-copii-la-restaurant-cum-arata-viata-de-zi-cu-zi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava