Concert pascal
MOPAN Suceava

Anca Serea și Adrian Sînă au căsnicie bună de pus în ramă! Până acum, însă, nimeni nu a intrat în dormitorul lor ca să le afle secretele, în afara copiilor, care se răsfață și mai dorm cu părinții, din când în când. Anca a dat din casă și a dezvăluit reporterilor Click! ce cerințe are soțul ei în dormitor.

„Adi doarme doar pe partea dreaptă a patului, iar eu pe partea stângă! Are ritualul lui. Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat! Altfel, el nu poate să doarmă! La fel draperiile de la ferestre, trase toate la linie, ca nu care cumva să intre o rază de lumină dimineața că, gata, i-ai stricat somnul și ziua. E adevărat că se mai întâmplă uneori să mai dormim cu doi copii între noi, dar lui nu-i place asta! E disciplinat din cale afară!”, a dezvăluit soția lui Adi Sînă, pentru Click!

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz. Din afară, cuplul lor pare unul de vis, fără probleme, fără frecușuri. Iată, însă, că au existat și unele momente de criză, atunci când s-a pus chiar problema divorțului între cei doi parteneri.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/anca-serea-dezvaluie-cat-de-exigent-e-adi-sina-in-2220833.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava