Concert pascal
MOPAN Suceava

Situația cu care se confruntă cetățenii ucraineni a emoționat o lume întreagă și a creat un val de solidaritate fără precedent. Mii de oameni au încercat să ofere ajutor oamenilor care au fugit din calea războiului. Între persoanele care nu au rămas indiferente în fața problemei refugiaților se află și Anca Serea, notează click.ro.

Peste un milion și jumătate de persoane au fugit din Ucraina odată cu declanțarea războiului în încecarea disperată de a găsi un loc sigur pentru ei și familiile lor. Vedete de peste Ocean și din România și-au exprimat solodaritatea și au acordat o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

Invitată în platoul emisiunii prezentate de către Cătălin Măruță, Anca Serea a povestit despre cum s-a implicat în criza refugiaților în mod concret și care au fost pașii pe care i-a urmat. Anca Serea a fost prezentă în vama din Isaccea și a văzut cu ochii ei disperarea de pe chipurile oamenilor derutați și speriați care au căutat adăpost în România.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anca-serea-gest-impresionant-pentru-refugiati-412640.html#gal=wvnLHpzlYO&gal_i=23&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava