Concert pascal
MOPAN Suceava

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a devenit femeie de afaceri! Partenera de viață a vedetei de la Antena 1 și-a deschis un salon de înfrumusețare în zona Pipera. Bruneta se bucură de sprijinul necondiționat al prezentatorului TV cu care se iubește de mai bine de cinci ani și cu care are doi copii împreună, notează click.ro.

„Am deschis un salon, iar majoritatea timpului îl petrec acolo. Sper ca prin acest salon să înglobez toate serviciile. Am investit mult în această afacere, mai mult decât stabilisem eu inițial. Afacerea pe care o am nu este cadou din partea soțului (n.r – Liviu Vârciu).”, a declarat, pentru Click!, Anda Călin.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire din 2016. „Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în altfel. Un pic așa să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic”, a mai spus, pentru Click!, Anda Călin.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/anda-calin-si-liviu-varciu-se-casatoresc-cine-2223869.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava