Concert pascal
MOPAN Suceava

Pavel Bartoș (47 de ani) și Smiley (39 de ani) reprezintă unul dintre cele mai iubite cupluri de prezentatori din România. Aflați la un eveniment important în cinematografie, anume lansarea trailerului ”Ramon”, unde Bartoș joacă rolul principal, actorul a povestit pentru Click! o întâmplare care l-a impresionat profund. Gestul artistului față de el.

„Mă înțeleg cu Smiley așa cum trebuie să se înțeleagă doi prieteni. Vreau să vă zic că Smiley și-a rupt singura lui zi liberă, ziua lui de naștere, care a fost pe 27 iulie, și și-a dedicat-o acestui film (n.r – „Ramon”). Noi am filmat împreună pe 27 iulie, fix de ziua lui de naștere, când el trebuia să fie liber. Așa ca să înțelegi ce prieten îmi este el mie! Pot să îți zic că îmi aduc aminte, de atunci, de la filmări, un lucru foarte mișto. Era Gina cu copilul alături de noi, și toți încercau să îl sărbătorească pe Smiley și toți, de acolo, le spuneau “mai stați un pic, mai avem un pic de filmat”, iar după ce am terminat treaba l-am  sărbătorit frumos cu toții”, a spus Pavel Bartoș, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/gestul-lui-smiley-fata-de-pavel-bartos-cu-care-2224218.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava