Concert pascal
MOPAN Suceava

Andie MacDowell a recunoscut că vorbește singură, cu voce tare, ori de câte ori ˝se panichează˝, conform contactmusic.com.

Actrița, în vârstă de 57 de ani – a cărei nume complet este Rosalie Anderson MacDowell – a adoptat o tehnică motivațională, după ce a citit despre aceasta într-o revistă psihologică și crede că este foarte ˝cathartică˝.

Ea a spus: ˝Îmi place studiul ego-ului. Este o modalitate foarte cathartică de a-ți trăi viața. Deoarece suntem victimizați de ceea ce aruncă oamenii către noi… și proiecția acestui lucru. Oamenii lansează tot felul de lucruri ciudate către actori.˝

Îmi folosesc numele Rose. Dacă încep să mă panichez îmi zic: ´Uh, Rose – ești stăpână pe situație´. Mă calmează. ˝

În prezent Andie interpretează rolul Nancy în filmul ´Magic Mike XXL´, o mamă care flirtează revoltător de mult. Actrița recunoaște că ˝are o problemă˝ cu eticheta de prădător pusă femeilor mai în vârstă care se întâlnesc cu bărbați mai tineri, mai scrie sursa citată.

Andie – care a fost căsătorită de două ori, dar momentan este singură – insistă că există un standard dublu la care sunt supuse relațiile cu diferențe majore de vârstă, dintre doamne mature și bărbați mai tineri, iar acest lucru trebuie să se oprească.

Vorbind în cadrul unui interviu pentru ziarul The Guardian, starul a declarat: ˝Am o problemă cu cuvântul prădător. Da, cred că nu este necesar. Este înjositor. Cred că ideea că bărbații devin mai atrăgători odată cu trecerea timpului este eronată. Nu este nicio diferență. Suntem la fel. A fost o modalitate de a da putere bărbaților și de a supune femeile. Acest lucru se schimbă. Dacă vreau să îmi dau întâlnire cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât mine, pot face asta acum.˝

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava