Concert pascal
MOPAN Suceava

Jada Pinkett Smith vede părerile conform cărora mariajul ei ar avea probleme ca pe ˝vești bune˝, deoarece înseamnă că nu mai are nicio altă situație dramatică ce ar trebui să o îngrijoreze, potrivit contactmusic.com.

Actrița din ´Magic Mike XXL´ recunoaște că este frustrant să citești supoziții constante care susțin că ea și Will Smith – cu care are copiii Jaden, de 16 ani, și Willow, de 14 ani – divorțează, dar crede că speculațiile demonstrează că nu mai există o altă situație dramatică în viața lor care să-i îngrijoreze.

Ea a spus: ˝Ai crede că oamenii te susțin să rămâi împreună cu partenerul, nu să te desparți, știi? Sunt vești bune și vești rele. Vestea bună este că nu mai există un alt subiect de conversație. Aceasta a fost singura știre: ´Hai să reluăm povestea divorțului, din nou!´ Eu și Will ne iubim foarte mult, iar familia noastră și relația noastră sunt foarte importante.˝

Cu toate acestea, starul, în vârstă de 43 de ani – care este căsătorită cu actorul din anul 1997 – nu se supără când aude poveștile, ba chiar a prezis și mai multe titluri despre starea căsniciei ei, când a fost prezentă la premiera filmului ´Magic Mike XXL´ în Los Angeles, nefiind însoțită de soțul ei, în vârstă de 46 de ani, în această săptămână, mai notează sursa citată.

Ea a declarat pentru ´Entertainment Tonight´: ˝Știi ceva? Oamenii trebuie să-și câștige existența și fac ceea ce trebuie să facă, pentru asta. Înțelegi ce vreau să spun? La finalul zilei realizez și eu asta. Dacă oamenii pot dormi bine noaptea după ce inventează astfel de povești, atunci, ei bine… să o țină tot așa… Iar Will nu mi se va alătura în această seară (la premiera peliculei ´Magic Mike XXL´), așa că… o luăm de la capăt! Doar așa ca să știți: Nu divorțăm… din nou!˝

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava