Concert pascal
MOPAN Suceava

Solista de la Andre care a participat la „Survivor România” a povestit reporterilor Click!, în exclusivitate, cum a fost experiența din Republica Dominicană. Andreea Antonescu (38 de ani) a dezvăluit amănunte inedite despre experiența în show-ul de la Kanal D, cine i-a rămas prieten și cu cine nu va mai vorbi din concurs, dar și în ce relații speciale a rămas cu soțul ei, Traian Spak, care este în continuare peste hotare, în SUA.

  • Click!: Te-ai întors de ceva vreme de la „Suvivor”, cum te simți? Ce ai pățit la deget mai exact, era un pic umflat?

Andreea Antonescu: Era foarte umflat, chiar a stârnit îngrijorare și din partea medicilor, care sunt obișnuiți mai mult decât mine cu diverse accidentări. Eu sunt foarte bine, experiența „Survivor România” e unică și o recomand tuturor, indiferent că sunt sau nu împătimiți ai sportului. Te trezește, te aduce la realitate, te face să apreciezi tot ceea ce ai în jurul tău.

  • Cu cine nu vei mai vorbi niciodată?

Nu m-ar deranja dacă nu m-aș mai întâlni în viața asta, și căruia nu îi voi simți lipsa vreodată, Sebastian Chitoșcă. Mie îmi plac oamenii cu coloană vertebrală, de la care am ce învața, persoane integre.

  • Ce au spus fiica și soțul tău despre experiență? Cu el te mai sfătuiești?

Da, cu Traian mă sfătuiesc, el a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții. A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copilui meu (n.r. Traian și Andreea sunt în divorț). Sienna mi-a spus că spus că a ținut pumnii foarte strânși când intrăm pe fiecare traseu și strigă tare <Hai, mami!> și mă încuraja sperând că o voi auzi. Mi-a spus că m-au susținut toți colegii ei de la școală. Am o gașcă întreagă de copii care mă așteaptă la Galați.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-andreea-antonescu-dezvaluiri-despre-survivor-si-despre-sotul-ei-cu-cine-nu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava