MOPAN Suceava

Atletul Andrei Dorin Rusu, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Suceava, a continuat rezultatele foarte bune din acest an și la Campionatul Balcanic de Cros pentru juniori I, ce a avut loc duminică, în localitatea Vrbovec din Croația. Sportivul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac, ce este încă junior II, a avut o comportare foarte bună și a terminat cei 6.000 de metri pe poziția a treia, câștigând astfel bronzul balcanic, după doi sportivi turci, Turciramazan Barbaros și Onur Aras, într-o probă la care au luat startul 33 de sportivi din 11 țări. Rădăuțeanul ce este legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei a contribuit decisiv și la medalia de argint câștigată de România în concursul pe echipe. Alături de Andrei Dorin Rusu, pentru echipa României au mai punctat atleții Laviniu Chiș, de la CSM Oradea, Cătălin Marian, de la LPS Zalău, și Marius Dumitru, de la CSU Cluj-Napoca.

„Sunt foarte încântat de acest rezultat foarte bun obținut de sportivul meu, mai ales pentru faptul că este cu doi ani mai mic decât ceilalți adversari. El și-a dorit foarte mult această medalie, mai ales pentru faptul că-i asigura participarea la europene. Mulțumesc conducerii Primăriei municipiului Vatra Dornei și celor de la Liceul <Ion Luca> din Vatra Dornei pentru sprijinul acordat sportivului Andrei Dorin Rusu”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.
Pe 13 decembrie, atletul Andrei Dorin Rusu va lua startul la Campionatul European de Cros, competiție ce se va desfășura în Franța.

În competiția rezervată fetelor, câmpulungeanca Andreea Doroftei, pregătită la CSM Suceava de Erzilia Țâmpău a ocupat locul patru în concursul individual, după o cursă pe care a condus-o până pe final, când a fost depășită de două sportive din Turcia și una din Bulgaria. Deși este încă junioară II, Andreea a fost cel mai bine clasată sportivă din echipa României, cu care a câștigat medalia de argint, după echipa Turciei, medaliată cu bronz la europenele de anul trecut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava