• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Aruncătorii de greutate Andrei Gag şi Lenuţa Burueană, de la CSU Suceava, vor face parte din delegaţia României care la sfârşitul acestei săptămâni va participa la Campionatele Europene de atletism în sală pentru seniori, de la Belgrad. Gag, care vine din postura de vicecampion mondial indoor, este unul dintre favoriţii concursului masculin, în vreme tânăra sa colegă de club, aflată la prima ei competiţie de o asemenea anvergură, speră să obţină o clasare cât mai sus.

„Chiar dacă vine după o accidentare care nu i-a permis să se antreneze în ultima vreme la potenţial maxim, Andrei îşi propune o clasare pe podium. Este în creştere de formă, deţine al patrulea rezultat european al anului, aşa că avem încredere în capacitatea lui de a aduce o medalie pentru România. În ce-o priveşte pe Lenuţa, la doar 20 de ani ai săi este încă foarte tânără pentru această probă. Este la început de carieră, însă are o marjă foarte mare de progres, aşa că o calificare în finala de la Europene ar fi un rezultat excelent în acest moment”, a declarat Sorin Raţă, directorul Clubului Sportiv Universitar din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava