Concert pascal
MOPAN Suceava

”Nu ne temem de alegerile anticipate, le considerăm doar un capriciu politic alimentat de orgolii pe care nu le putem tolera. Nu susținem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea țării și punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiții, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene și dezvoltarea țării noastre”. Declarația aparține vicepreședintelui PMP, Marian Andronache, și a fost făcută după ședința de lucru a Consiliului Executiv Național al PMP care a avut loc astăzi la Parlamentul României. În opinia lui Andronache, această gâlceavă pusă sub masca dezbaterii pe subiectul eventualelor alegeri anticipate este doar un joc politic la care românii asistă cu neputință și cu dezamăgire. ”

Dincolo de calculele politice există niște realități. Riscăm să avem un nou an în care nu se va construi niciun km de autostradă în plus, niciun spital nou regional și în care vor fi abandonate multe alte proiecte de interes major pentru cetățeni”, a spus liderul PMP.

Marian Andronache a precizat că PMP susține în continuare organizarea de alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale, renunțarea la subvenția de la bugetul de stat pentru partidele politice.

”PMP va fi al treilea partid din România, ca număr de aleși locali, după alegerile locale de anul acesta. Partidul Mișcarea Populară a luat astăzi decizia să intre în competiție cu actorii politici existenți peste tot în bătălile pentru alegerile locale. Suntem pregătiți, determinați și hotărâți. Vom avea candidați valoroși în toate municipiile, orașele și comunele din țară și, sigur, din județul Suceava”, a conchis vicepreședintele PMP.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava