Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a apreciat importanța și impactul decisiv al viitorului Congres al Partidului Popular European (PPE) care va avea loc la București în zilele de 6 și 7 martie.

Angelica Fădor a spus că evenimentul, găzduit de Partidul Național Liberal, marchează o recunoaștere a prestigiului de care se bucură PNL în Europa și a rolului pe care îl joacă România în cadrul Uniunii Europene.

Potrivit deputatului liberal sucevean, Congresul PPE este considerat cel mai important eveniment politic european înaintea alegerilor europarlamentare, iar alegerea Bucureștiului ca loc de desfășurare a acestuia evidențiază poziția puternică a României în cadrul Europei.

Angelica Fădor a subliniat că PPE reprezintă cea mai mare familie politică europeană, cu 177 de membri în Parlamentul European, fiind un pilon al stabilității și dezvoltării în Europa.

La evenimentul de la București se vor afla 13 șefi de state și de guvern, peste 1500 de delegați din 44 de țări, urmând să aibă loc dezbateri importante despre viitorul continentului european.

Deputatul Angelica Fădor a subliniat că Congresul din acest an are ca temă principală necesitatea unității și solidarității în fața provocărilor interne și externe cu care se confruntă Uniunea Europeană. Printre aceste provocări, ea a menționat extremismul ca fiind cel mai mare pericol intern, iar Rusia condusă de Vladimir Putin ca fiind cea mai mare amenințare externă.

De asemenea, deputatul a accentuat importanța alegerilor europarlamentare din 9 iunie, unde se va pune accentul pe alegerea între democrație și extremism, între consolidarea în Europa și izolare, între construcția viitorului și întoarcerea în trecut, între seriozitate și aventuri politice riscante.

Fădor a mai precizat că la aceste alegeri, securitatea Europei va fi unul dintre subiectele principale.

Ea a arătat că realizările importante pentru România în actualul mandat al PPE, incluzând apărarea intereselor fermierilor, industriei și consumatorilor români, sprijinul acordat parcursului european al Republicii Moldova și rolul PPE în finanțarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava