Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a anunțat că PSD -ALDE se împotrivesc proiectului pentru construirea Autostrăzii Nordului, Suceava – Satu Mare. Angelica Fădor a depus o declarație politică în care a arătat că majoritatea parlamentară PSD-ALDE continuă să lupte fără rușine împotriva dezvoltării zonei Moldovei, dar și a restului țării. „Iată că, după ce au alocat o sumă infimă pentru autostrada Unirii, Iași-Tg Mureș, parlamentarii PSD și ALDE au votat în ”Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului”  și în ”Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi” împotriva construirii Autostrăzii Nordului, Suceava-Satu Mare, cu toate că proiectul de lege este semnat de parlamentari din toate formațiunile politice. Atitudinea majorității parlamentare este de a bloca orice proiect de dezvoltare a țării deși, la televizor și la tribuna Parlamentului, se arată ca fiind mari patrioți”, a spus Angelica Fădor. Deputatul PNL de Suceava a precizat că PSD „este patriot” doar pe sutele de mii de bannere instalate cu sutele de mii în țară, pentru că, în fapt, tot ceea ce face acest partid este împotriva țării și a cetățenilor plătitori de taxe și impozite.
„Mă întreb dacă nu cumva unii din conducerea PSD consideră o acțiune antinațională dorința românilor de a se construi o autostradă care să se conecteze la sistemul de autostrăzi al Europei și că aceasta ar fi chiar periculoasă. Realizarea unei infrastructuri de comunicații rutiere moderne, rapide și sigure, care să lege milioane de locuitori din nordul țării cu Occidentul, ar putea contribui semnificativ la dezvoltarea României pe termen lung prin accesul populației și al mediului de afaceri la rețeaua de transport și susținerea dezvoltării regiunilor cu potențial  de creștere economică. O asemenea realizare ar trebui să fie obiectivul fiecărei guvernări”, a spus Fădor.
Parlamentarul liberal a subliniat că din păcate, Guvernul PSD-ALDE nu este interesat de proiectele care aduc bunăstare, ci își propune să mențină țara în sărăcie, într-o nesiguranță continuă a cetățenilor pentru ziua de mâine, pentru a putea fi mai ușor de controlat electoral prin ajutoare sociale.
„Prin blocarea proiectelor de dezvoltare, PSD-ALDE nu face altceva decât să împingă românii spre alte țări europene, care vor putea să le asigure condiții decente de viață. Declarațiile mincinoase ale celor de la PSD și ALDE prin care își declară grija față de cetățenii țării sunt contrazise zi de zi de acțiunile prin care aceștia distrug orice speranță la un viitor mai bun, amanetând viața generațiilor următoare prin împrumuturi cu dobânzi uriașe, fără ca acestea să se reflecte în proiecte majore de dezvoltare a infrastructurii”, a mai declarat Angelica Fădor.
În final, deputatul PNL de Suceava a spus că sloganul actualei guvernări PSD – ALDE pare să fie „După noi, potopul!”, în condițiile în care cele două partide refuză cu încăpățânare orice proiect care înseamnă o viață mai bună pentru cetățean și care va determina dezvoltarea țării pe care, din păcate, încă o gestionează.

Angelica Fădor: PSD – ALDE au votat împotriva construirii Autostrăzii Nordului, Suceava – Satu Mare, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava