Concert pascal
MOPAN Suceava

Anna Lesko a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, făcând mai multe dezvăluiri din trecutul familiei sale, ea fiind de origine ucraineană.

Anna Lesko și-a amintit de bunicii ei, dezvăluind că bunica a fost ucraineancă, iar bunicul rus, pe fondul conflictelor armate care au acum loc între Ucraina și Federația Rusă. Anna este originară din Republica Moldova, însă are rădăcini ucrainene, notează click.ro.

„Bunica fiind ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie.

Femeia nu a știut să citească, nu a știut să scrie, dar nu pot să îți explic ce bagaj de cunoștințe… (…) Ea niciodată nu ne-a certat, bunica niciodată nu a ridicat tonul, întotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, atunci când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama.”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Pe bunicul ei nu l-a avut foarte mult timp în preajmă, însă are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Bărbatul a trecut prin două războaie.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anna-lesko-bunica-ucraineanca-bunic-rus-412267.html

Anna Lesko își plânge și acum bunica ucraineancă. Bunicul ei a fost rus! „Au avut 12 copii, 2 au fost găsiți pe timpul războiului”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava