Concert pascal
MOPAN Suceava

Rănile suferite de actrița Anne Heche în urma accidentului de mașină sunt atât de grave încât medicii îi dau șanse minime de supraviețuire, în ciuda eforturilor făcute, transmite familia ei, potrivit click.ro.

Se pare că actrița, în vârstă de 53 de ani, ar fi suferit o leziune cerebrală gravă și este încă în comă după incidentul de vineri, din Los Angeles, în care a avut două accidente consecutiv. Întâi a intrat cu mașina într-un complex de apartamente și mai apoi într-o altă casă. Familia este cea care a făcut anunțul trist și a dezvăluit că actrița a decis cu mult timp înainte de tragedie să își doneze organele în cazul în care ajunge într-o asemenea situație.

Familia ei și-a consemnat, de asemenea, mulțumirile pentru „personalul dedicat și asistentele minunate” de la Centrul Grossman Burn de la Spitalul West Hills, care au avut grijă de ea. Incidentul a avut loc acum o săptămână în dimineața zilei de 5 august.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/actrita-de-la-hollywood-implicata-intr-un-accident-2195305.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava