Concert pascal
MOPAN Suceava

Se știe că Tommy Lee Jones este un personaj extrem de controversat și de-a lungul timpului au existat numeroase discuții centrate în jurul… bărbăției starului rock. Ei bine, direct, așa cum bine îl cunoaștem, Tommy Lee a ales să închidă gura răutăcioșilor și a postat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare nud, fără lenjerie intimă.

Rockerul, în vârstă de 59 de ani, nu se dă în lături de la nimic, iar cea mai recentă fotografie confirmă ipoteza potrivit căruia nu ar avea niciun fel de inhibiții. În selfie-ul care a creat mare vâlvă în mediul online artistul poartă doar un lanț masiv și stă în picioare într-o baie. Dar nu el este protagonistul capodoperei, potrivit click.ro.

Expunându-și organele genitale, starul a scris, sugestiv, în dreptul imaginii: „Ooooopppsss”. Tommy Lee, care a fost căsătorit cu Pamela Anderson și a apărut inclusiv într-un film porno alături de fosta sa soție, a primit rapid zeci de mii de comentarii din partea internauților, mulți întrebându-se dacă fotografia care face ravagii printre doamne și domnișoare a fost postată intenționat.

Pe lângă fanii surprinși de artist, soția lui a comentat la postarea care a strâns zeci de mii de aprecieri în doar câteva zeci de minute, semn că nici ea nu știa că imaginea urmează să ajungă pe rețelele de socializare. „DOAMNE, DUMNEZEULE”, a transmis Britanny Furlan.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tommy-lee-cu-penisul-la-vedere-pe-internet-2195217.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava