Concert pascal
MOPAN Suceava

Povestea de iubire dintre Simona Halep şi Toni Iuruc s-a încheiat rapid, cu o semnătură la notar. Surprinși de paparazzii Click! la ieşirea din sediul notarial de pe Dorobanţi, cei doi au părut mai veseli decât la nuntă, semn că, cel puţin pentru jucătoarea noastră, divorţul a fost o eliberare după mai puţin de un an de iubire ”cu acte”.

Chiar dacă nimeni nu a declarat nimic cu subiect şi predicat în public, pe la colţuri se vorbeşte că de vină pentru această despărţire ar fi gelozia lui Toni Iuruc pe apropierea care uneori pare prea mare între Simona Halep şi antrenorul francez Patrick Mouratoglou (52 de ani), care o însoţeşte pretutindeni pe sportivă, potrivit sursei citate.

Asta deşi este însurat pentru a doua oară şi are în total cinci copii: trei cu prima nevastă (un băiat şi două fete) şi două fiice cu a doua soţie. Totuşi, în afara eventualelor bănuieli, nu există nici cel mai mic indiciu care să indice că această gelozie este îndreptăţită, chiar dacă francezul asistă la conferinţele de presă ale jucătoarei sale sau este mereu prezent alături de ea la interviuri.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/antrenorul-de-vina-pentru-divortul-simonei-2203736.html

Antrenorul, de «vină» pentru divorţul Simonei?, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava