Concert pascal
MOPAN Suceava

După un sezon în Campionatele Naţionale de Handbal în care a câştigat două medalii cu echipele Liceului cu Program Sportiv Suceava, aur la juniori II şi argint la juniori I, antrenorul Răzvan Bernicu şi-a continuat activitatea şi la lotul naţional de cadeţi. Zilele trecute, antrenorul sucevean a participat cu lotul naţional de cadeţi la Trofeul Carpaţi, o competiţie organizată în premieră de Federaţia Română de Handbal pentru cadeţi şi juniori. Turneul s-a desfăşurat în sala Polivalentă de la Cluj, acolo unde se organizează de obicei cele mai importante evenimente naţionale şi internaţionale găzduite de România.

Antrenorul Răzvan Bernicu a stat pe bancă la ambele echipe de cadeţi ale României, A şi B, ce au fost în aceeaşi grupă. În primul meci, România B a reuşit să învingă România A, iar mai apoi a pierdut în faţa Serbiei şi a făcut egal cu Lituania. România A a reuşit să învingă Lituania şi a pierdut în faţa Serbiei, terminând turneul pe locul III, după România B şi Serbia, echipă ce a câştigat trofeul. La juniori I, România a terminat turneul pe locul III după Italia, câştigătoarea trofeului, şi Olanda, ce a terminat pe locul II, în timp ce Macedonia a terminat a patra. În echipa naţională de juniori I trebuia să fie prezent şi suceveanul Claudiu Lazurcă, dar acesta a lipsit la această convocare.

„A fost un turneu foarte bun de pregătire atât pentru cadeţi, dar mai ales pentru juniori, care se pregătesc pentru Campionatul European ce va avea loc în luna august şi unde sunt şanse mari să fie prezent şi jucătorul nostru Claudiu Lazurcă. A fost pentru prima oară când se organizează Trofeul Carpaţi la cadeţi şi juniori, şi pot să spun că organizarea a fost una exemplară, într-o sală foarte mare şi modernă, fapt ce a contat mult pentru toţi participanţii. Pentru lotul naţional de cadeţi urmează o perioadă de pregătire la Predeal, două meciuri test în Grecia cu naţionala elenă, o altă perioadă de pregătire la Predeal şi alte două meciuri cu Grecia la Braşov, acesta fiind programul până la finalul lunii iulie”, a explicat antrenorul sucevean Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava