Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce sfârșitul ultimului sezon ne-a lăsat cu un gust dulce-amărui, fanii serialului Cobra Kai așteaptă cu sufletul la gură următoarele peripeții ale foștilor rivali Daniel LaRusso și Johnny Lawrence. Din fericire, nu mai este așa mult de așteptat, Netflix anunțând că următorul sezon se va lansa într-o zi de vineri, pe 31 Decembrie, informează click.ro.

Josh Heald, creatorul serialului, a anunțat în cadrul Paley Front Row că „tot ce pot spune este că a fost foarte important pentru noi să terminăm sezonul 3 pe acel ton satisfăcător, spre deosebire de cel trist din sezonul doi. […] Este aceeași rețetă, dar totul este și la o scală mai mare, așa că suntem foarte mândri de rezultat. De-abia aștept să vedeți cu toții ce face fiecare personaj.”

Dacă vestea că vom primi un sezon întreg din Cobra Kai până la sfârșitul anului nu este suficient de bună, sezonul 5 a fost deja confirmat.

Într-o serie de mesaje pe Twitter, Hurwitz a mai spus că deja lucrează la sezonul 5 și că serialul va avea, ideal, mai mult de 5 sezoane. În plus, se discută posibilitatea unor spin-off-uri. Țelul ar fi reînvigorarea pasiunii pentru franciza Karate Kid și continuarea poveștii în alte producții, cum a făcut Breaking Bad cu El Camino și Better Call Saul, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/apare-noul-sezon-cobra-kai-data-si-detaliile-lansarii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava