• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul Mirela Adomnicăi a lansat un apel către primarii din judeţul Suceava să iniţieze campanii de informare, prin care să-i înştiinţeze pe cetăţeni că lucrările de cadastrare se pot face gratuit, acestea fiind suportate de către stat. Ea a spus că în acest moment există 23 de localităţi în care se face cadastrarea şi speră ca pînă în 2023 astfel de lucrări să se fi încheiat în toate cele 114 aşezări ale judeţului. Prefectul a participat, marți, la predarea către primărie a celor 12.451 de încheieri şi extrase de carte funciară incluse în sistemul integrat.

Prezent la eveniment, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Viorel Seredenciuc a subliniat că pentru a primi finanţare europeană este nevoie de extrase din cartea funciară. Directorul Oficiului de Cadastru Suceava, Vasile Mocanu, a declarat că la Moara au fost cadastrate 6.000 de hectare de teren şi că lucrările pentru un hectar costă statul 140-150 de lei. La Moara, cadastrarea a fost finanţată de Banca Mondială. Primarul Eduard Dziminschi a făcut un apel la cetăţenii din comună să se prezinte, în ordine alfabetică, pentru a-şi ridica extrasele de carte funciară, şi cei care au intabulările, şi cei care nu le au.

 

Apel al prefectului Mirela Adomnicăi către primarii suceveni, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava