Concert pascal
MOPAN Suceava

Locuitorii din județul Neamț și județele învecinate, turiștii și iubitorii de natură care vizitează zona sunt invitați să participe, în weekend-ul 19-20 august 2023, la Bicaz Water Camp, un eveniment de ecologizare inedit, care va avea loc pe malurile lacului Bicaz, cel mai mare lac artificial din țară.

Situația deșeurilor din arealul lacului Bicaz s-a aflat mult timp în atenția publică, subiectul fiind expus de numeroși jurnaliști și grupuri ecologiste. Sutele de tone de deșeuri aflate pe malurile Lacului Bicaz reprezintă un pericol real pentru natură și ecosistemele care s-au creat în jurul lacului.

Evenimentul Bicaz Water Camp este organizat de Asociația Act for Tomorrow, organizație care a realizat până în prezent două evenimente de ecologizare a malurilor lacului, în 2019 și 2022, la care au luat parte peste 400 de voluntari veniți din toate colțurile țării, care au colectat în total peste 10 tone de deșeuri.

Acțiunea se va desfășura în zona localității Bistricioara, unde va avea loc și camparea voluntarilor.

Organizatorii evenimentului asigură cazarea la cort, masa, apa și echipamentul tehnic (saci, mănuşi etc.) și acoperă costurile de transport, după cum urmează: transportul până la și de la Bicaz se poate face cu autocarul, în limita locuri disponibile, doar din locațiile unde există mai mult de 15 participanți, sau în regim propriu, cu mașina personală. Transportul cu mașina personală este decontat pentru grupuri de minim 4 persoane.

Evenimentul are loc timp de două zile, iar voluntarii pot participa o zi sau două.

Participarea la acțiunea de ecologizare de pe lacul Bicaz se face prin completarea formularului, disponibil aici: https://forms.gle/1aEXWiBfTtC8pA6L8

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava