Concert pascal
MOPAN Suceava

Probabil că ați observat cum utilizatorii rețelelor sociale și-au schimbat fotografia de profil sau au inundat paginile conturilor cu fotografii picturale. Ei bine, utilizatorii sistemelor de operare iOS sau Android au la dispoziție aplicația Lensa, produsă de compania Prisma Labs pentru a-și transforma fotografiile în avatar-uri, într-o manieră artistică, programul utilizând o inteligență artificială revoluționară, notează click.ro.

Până în acest moment, pare că este vorba despre o afacere clasică a unui dezvoltator care a lansat pe piață o aplicație revoluționară, total diferită față de cele deja existente. Doar că, volumul mare de utilizări a atras atenția anumitor persoane care au verificat condițiile și termenii acceptați de cei care utilizează aplicația. Și așa au apărut primele controverse, alarmante, de-a dreptul.

Compania producătoare susține că fotografiile cu avatarurile fiecărui utilizator ar fi șterse din serverele lor, imediat ce utilizatorul a obținut varianta finală a imaginii dorite și a salvat-o în telefon. Cu toate acestea, există un mic detaliu care nu trebuie ignorat.

„În termeni și condiții le cedați drepturile asupra trăsăturilor voastre. Da, puteți apărea ca vedete în animații Hentai or whatever”, atrage atenția, pe pagina sa de Facebook, Dragoș Stanca, Președinte al Biroului Român de Audit Transmedia și antreprenor în domeniu, cu o experiență vastă, conform sursei citate.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/actualitate/tehnologie/aplicatia-care-a-innebunit-vedetele-aspectele-2226276.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava