Webinarul a fost susținut de Guido Moeller, Senior Manager Product Marketing&Solution Consulting WACOM, specialist în soluții tehnologice, care permit elevilor și profesorilor să creeze și să lucreze digital.

Webinarul face parte din noua serie de webinare WEBDIDACTICA, dedicată instruirii cadrelor didactice în integrarea soluțiilor digitale în procesul educațional, care are loc în perioada 14-18 iunie.

Wacom are aproape 40 de ani de experiență în furnizarea de soluții tehnologice care permit utilizatorilor să creeze și să lucreze digital. Expertiza Wacom provine din sectoarele creative și tehnice; sunt renumiți în artă, design și inginerie. De asemenea, produsele și serviciile lor sunt folosite de persoane din sectorul educațional pentru suportul pe care îl oferă atât profesorilor, cât și elevilor. Cu Wacom, profesorii și studentii beneficiază de cei peste 35 de ani de inovație, know-how și colaborare cu parteneri de software și tehnologie de creație. Wacom colaborează cu profesori atât pentru materiile creative, cât și pentru disciplinele tehnice și generale.

Următorul webinar va avea loc miercuri, 16 iunie, la ora 18:00 și va fi susținut de Dănuț Eremenco, CEO și Director Executiv MGT Educațional. Tema webinarului este: ”Mijloace și soluții digitale pentru un proces educațional modern și actual”.

Cu o experiență de peste 23 ani în dezvoltarea și distribuția soluțiilor IT & AV, Dănuț Eremenco coordonează, din vara anului 2019, echipa MGT din poziția de CEO. De mai bine de 15 ani este formator în integrarea mijloacelor moderne de comunicare audio-vizuala în procesul de predare, concentrându-se pe promovarea soluțiilor digitale pentru învățământ și instruirea cadrelor didactice pentru integrarea acestora în procesul de predare.

”În demersurile noastre, încercăm să eliminăm barierele care stau în calea progresului sistemului educațional, colaborăm cu parteneri locali și organizatii non-profit, si sprijinim elevii, profesorii și unitățile de învățământ în demersurile lor de a accesa noi tehnologii benefice pentru procesul de predare și învățare. Urmărim, de asemenea, să încurajăm asumarea competențelor digitale în rândul elevilor, în scopul pregătirii acestora pentru viitorul profesional, în contextul transformării digitale, dar și pentru aplicații creative – stimulând astfel inovația și facilitând progresul” a declarat Dănuț Eremenco.

Participarea la aceste webinare este gratuită, iar cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Partenerii ediției a IV-a WEBDIDACTICA, organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României,  sunt: Academia de Inovare și Schimbare prin Educație Fischer Enghlish HUB, Greco România, MGT Educațional și WACOM.

Webinarele sunt oferite prin intermediul platformei WEBDIDACTICA si își propun creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță. Proiectul vine în sprijinul cadrelor didactice și altor profesioniști din domeniul educației, în condițiile digitalizării sistemului de învățământ si necesitații adaptării la noi mijloace de predare online.

Webinarul poate fi urmărit accesând link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=cyc7KpCu7jk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava