Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților analizează la sesizarea unui enoriaș circumstanțele în care a fost înstrăinat ”Ceaslovul lui Ion Creangă” de la Muzeul Bisericii din Broșteni pentru a iniția demersurile de recuperare a acestuia.

”Înaltpreasfințite Calinic, este imposibil să donezi un obiect de inventar dintr-o instituție publică. Citiți legea, sau poate vă explică un jurist. Acum se dă vina pe o persoană decedată. EXCLUS!!! Dacă s-ar face o anchetă jurnalistică, s-ar afla rapid. Nu mai tolerați asemenea lucruri, că-i mare păcat. Dumnezeu să vă dea sănătate, minte și înțelepciune, dumneavoastră și la întreg clerul ortodox”, a scris enoriașul.

”Sesizarea dumneavoastră a fost transmisă Sectorului Monumente, Patrimoniu și Arhitectură bisericească din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a afla circumstanțele în care a fost înstrăinat Ceaslovul în discuție, înainte de anul 1990, și pentru a iniția demersurile de recuperare a acestuia, dacă este posibil. Dacă aveți informații care ar putea contribui la aflarea adevărului, vă rugăm să ni le comunicați”, a răspuns IPS Calinic.

Arhiepiscopia analizează circumstanțele în care a fost înstrăinat ”Ceaslovul lui Ion Creangă” de la Muzeul Bisericii din Broșteni pentru a iniția demersurile de recuperare a acestuia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava