• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin, la începutul acestei săptămâni, formaţia Armonia Fălticeni a primit pe propriul teren vizita echipei de prim eşalon valoric, Real Craiova. Gruparea gazdă a condus după prima repriză cu 3-2 prin golurile marcate de Dumitru, de două ori şi Roşu. Oltencele au revenit în partea secundă şi au întors rezultatul pentru a se impune la final cu 4-3.
„Calificarea în semifinalele Cupei României ar fi fost cea mai mare performanţă din istoria clubului. Am fost foarte aproape de un rezultat istoric, dar greşelile personale din partea secundă a meciului ne-au privat de acest lucru. Oricum a fost un meci frumos în care am arătat că am progresat mult” a declarat antrenorul echipei Armonia Fălticeni, Marcel Irimie.
Armonia Fălticeni: Bălăneasa – Mitruţ, Tibichi, Spătar, Lazăr, Dumitru, Cotos, Daniliuc, Rotari, C.Roşu, Pătrăucean. Au mai evoluat: Axinte, Onofrei, Vieru şi Hasna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava