Concert pascal
MOPAN Suceava

Lourdes Leon a pozat într-o ședință foto incendiară realizată pentru numărul din ianuarie al revistei PAPER. Fotografiile au fost realizate de fotografa Indiana Piorek. Pentru imaginile stilizate, fiica Madonnei, în vârstă de 25 de ani, a fost aranjată și îmbrăcată în stilul anilor ’90. Madonna (63 de ani) însăși a postat joi o imagine pe Instagram în care s-a editat într-unul dintre noile fotografii provocatoare ale fiicei sale. Diva și-a obișnuit deja fanii cu fotografiile sale extrem de modificate, care aproape că nu mai seamănă deloc cu realitatea, notează click.ro.

În imaginea originală, Lourdes și-a arătat decolteul și abdomenul în timp ce a pozat în fața modelului Zack Necht, într-un cadru înalt. Madonna l-a scos pe manechin și s-a adăugat pe ea alături de fiica sa. În fotografia editată, celebra cântăreață este îmbrăcată foarte sumar într-un body negru cu ciorapi din plasă.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/asa-mama-asa-fiica-madonna-si-fiica-ei-lourdes-imagine-incendiara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava