Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cei mai interesanţi atacanţi care a evoluat în ultimii ani pentru echipa de fotbal a Sucevei au fost Marius Matei. Cum antrenorul portughez al Forestei, Nuno Pedro, îşi dorea jucători cu experienţă,  primul pe listă a apărut vârful care a evoluat pentru ultima oară la Luceafărul Oradea.
Marius Matei a evoluat mai întâi pentru Rapid Suceava, devenind în scurt timp golgeterul echipei. La începutul anului 2015 s-a transferat la FC Voluntari, iar după un periplu de un an la FC Brașov, a revenit la Suceava în vara anului trecut, pentru a îmbrăca tricoul nou înființatei Foresta. Chiar dacă nu se poate spune că a dezamăgit, Matei a dat senzația că nu este pe aceeași lungime de undă cu conducerea tehnică și administrativă a echipei, alegând să plece la Luceafărul Oradea, după doar șase luni. Totuşi, nu trebuie uitate golurile marcate de Mariur Matei pentru Foresta Suceava şi nici cel din Cupa României cu Steaua Bucureşti.
În condițiile startului greoi de campionat și în lipsă de alte soluții convenabile în plin sezon competițional, oficialii Forestei au ales să-l repatrieze pe Marius Matei, în condițiile în care, în acest moment, în lotul grupării se mai află doar un singur atacant de meserie, este vorba de Khalid Chalabi.
Atacantul Marius Matei a semnat contractul de joc cu Foresta și poate debuta în week-end.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava