Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii la trecute, Municipiul Câmpulung Moldovenesc a găzduit Campionatul National de Alergare Montană pe distanță scurtă, precum și a VII-a ediție Cupa Rarăul. Sportivii suceveni s-au numărat din nou printre protagoniștii întrecerilor, ei urcând pe podiumul de premiere la fiecare categorie de vârstă.

În prim plan s-au aflat atleții câmpulungeni, obișnuiți cu acest tip de alergare.

Mădălina Sîrbu s-a clasat pe locul I la Tineret Individual în proba de 12km, locul I Tineret cu Echipa CSM Rarăul, locul II Individual Seniori și locul III alături de Echipa CSM Rarăul la Seniori. Popa Marius, a obținut locul I la Tineret, proba de 12km. Catrinar Bianca, s-a clasat pe locul III cu Echipa CSM Rarăul la Seniori și a obținut locul I cu Echipa CSM Rarăul la Tineret. Moroșan Anca s-a clasat pe locul III cu Echipa CSM Rarăul la Seniori și a obțniut locul I cu Echipa CSM Rarăul Tineret. Nisioiu Cosmin locul IV U20.

De asemenea la Cupa Rarăul, Sîrbu Mădălina Elena a obținut locul I la tineret și locul III la seniori. Popa Marius, a fost primul la tineret, Nuțescu Andrei locul II la Copii I, Ivorciuc Sabrina locul II la Copii I și Mândrilă Ioana locul I la Copii II.

”Au fost performanțe remarcabile, la fel ca în ultimii ani și-i felicit pe copii. Mulțumim Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, primar Mihăiță Negură, Consiliului Local, Pap Bun și Gold Nutrition România pentru susținere” a declarat antrenoarea Erzilia Țâmpău.

Alături de sportivii câmpulungeni, pe lista medaliaților s-au numărat și sportivii de la CSM – CSU Suceava pregătiți de Silviu Casandra. În proba pe echipe, la categoria U 23, echipa CSM Suceava formată din Roxana Ghiuță, Diana Pascal și Ioana Tomniuc s-a clasat pe locul trei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava