Concert pascal
MOPAN Suceava

Talida Sfârghiu a fost aleasă pentru al treilea an consecutiv cea mai bună atletă din România la categoria junioare, în cadrul ultimei sedințe a Consiliului Federal pe acest an.

Specialistă a probelor de 800 și 1.500 de metri, sportiva pregătită de Erzilia-Elena Țâmpău la CSM Suceava și CSM Rărăul Câmpulung Moldovenesc a cucerit în acest an titlurile de campioană națională la nivel de senioare, tineret și junioare, a devenit dublă campioană balcanică de junioare, a ocupat locul 4 la Europenele U20 din Estonia și locul 7 la Mondialele U20 din Kenya.

La juniori II, titlul a revenit lui Adelin Daniel Pop (800 m), pentru primul loc ocupat la Campionatele Balcanice U18. Elevul antrenorului Stefan Beregszaszy e legitimat la CSS Hunedoara și la CSM Dorna Vatra Dornei.

”Pentru al treilea an consecutiv, trofeele decernate de Federația Română de Atletism pentru cea mai bună junioară și cel mai bun antrenor au ajuns la Câmpulung Moldovenesc. Deasemenea tot pentru al treilea an, primarul Municipiului Câmpulung-Moldovenesc, Mihăiță Negură, a primit un trofeu de excelență pentru contribuția în dezvoltarea atletismului și organizarea competițiilor sportive în municipiul nostru. Mulțumim Federației Române de Atletism, președintei Anișoara Stanciu și Secretaralui Adrian Mlădinoiu pentru aceste distincții, precum și primarului Mihăiță Negură, Consiliului Local Câmpulung-Moldovenesc pentru susținerea morală și financiară a sportivilor noștri și a concursurilor naționale și internaționale pe care le organizăm în municipiul nostru” a declarat antrenoarea Erzilia Țâmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava