Concert pascal
MOPAN Suceava

Atletul Alexandru Prâsneac, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut medalia de bronz  la juniori 1, elevul  antrenorului Cristian  Prâsneac clasâdu-se pe locul trei în proba de 800 metri. „„Am încheiat sezonul cu o medalie, acesta este cel mai important lucru. Timpul înregistrat, cel mai modest din acest an, este o consecință a oboselii acumulate, noi fiind în pregătire și concursuri din luna mai. Tocmai din acest motiv, al acumulării oboselii”, a precizat Cristian  Prâsneac.

Alexandru Prâsneac, o veritabilă speranță a atletismului românesc, a împlinit 15 ani în 16 martie, iar în sezonul de aer liber a început la Pitești cu Cupa României unde a obținut în proba de 800 m locul 1, după care la Debrecen a obținut locul 1 în proba de 800 metri iar la Chișinau a obținut locul 1 în proba de 800 metri. La toate cele trei curse a fost aproape de recordul național U 16. A urmat apoi Campionatul Național U 16 de la Craiova unde Alexandru Prâsneac obține două titluri de Campion Național în probele de 800 și 1500 metri, iar apoi, la Campionatul Național U18 de la Pitești  a obținut medalia de vicecampion național în proba de 800 metri și medalia de bronz în proba de 1500 metri.

În 2021, elevul antrenorului Cristian  Prâsneac  și-a trecut în palmares patru distincții naționale, după ce în luna martie a reușit performanțe extraordinare la Campionatele Naționale de atletism Under 16 (categoria sa de vârstă) de sală, unde a fost în două rânduri medaliată, cu aur în proba de 800 metri și 1500 de metri. A urmat Campionatul Național U 20 unde a sosit pe locul 5.

Tot la Campionatul Național U 20 a obținut locul patru și Costiuc Claudia-Ionela în proba de 800 metri și stafeta de 4×400 metri compusă din Covasneanu David, Pop Adelin, Kore Robert și Prâsneac Alexandru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava