Concert pascal
MOPAN Suceava

David Popovici, Șerban Copoț, Roxana Ciuhulescu și Violeta, fiica Andreei Marin, sunt foarte relaxați atunci când circulă în văzul lumii, cu mijloacele de transport în comun. Și se pare că sunt din ce în ce mai multe persoane publice care apelează la acest tip de transport. Chiar și Daniel Buzdugan și Pavel Bartoș au declarat de mai multe ori că preferă metroul într-o zi aglomerată, notează click.ro.

Campionul mondial și european la natație, David Popovici (19 ani), a uimit pe toată lumea. Mai întâi când mergea relaxat pe stradă, mâncând un sandwich, apoi a fost din nou surprins în altă stație de autobuz, la Floreasca, luând masa de prânz și așteptând mașina să îl ducă la destinație. Popovici dă dovadă de o modestie demnă de admirat, având în vedere ce nume și-a creat în ultima perioadă.

Roxana Ciuhulescu (44 de ani) s-a pozat, azi dimineață, într-o stație de metrou, pe peron, și a postat un mesaj haios pe rețelele de socializare.
Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/au-bani-de-masini-de-lux-dar-prefera-transportul-2310960.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava