Concert pascal
MOPAN Suceava

De un an, toţi copiii din România vor să fie David Popovici, chiar dacă el, la rândul lui, abia a trecut de adolescenţă. De un an, întreaga planetă se „închină” la fenomenul din România care a stabilit performanţe pe care nici un înotător înaintea lui nu le-a mai izbutit. Miercuri, recordmenul şi campionul mondial la nataţie a demonstrat încă o dată că, înainte de a fi un mare sportiv, este şi un mare om, notează click.ro.

La doar 18 ani, David Popovici are România la picioare, dar a reuşit să rămână acelaşi puşti cu bun simţ care a fost din prima zi în care a început înotul, acum 14 ani. Reporterii Click! l-au întâlnit la un eveniment special, unde a vorbit despre noul său partener şi sponsor pentru următorii patru ani.

O parte interesantă a discuţiei a fost legată de banii pe care îi are în cont şi de cum s-a gândit să-i investească, mai ales că doar pentru titlurile mondiale câştigate în vara trecută premierul Ciucă i-a acordat un premiu suplimentar de un milion de lei (aproximativ 200.000 €). Asta, pe lângă premierile obişnuite pe care le primesc sportivii pentru performanţele obţinute la competiţiile majore din partea Ministerului Sportului sau ale cluburilor la care sunt legitimaţi. David, cu nonşalanţa specifică vârstei, a recunoscut că habar n-are câţi bani i s-au strâns în conturi, pentru că el e preocupat de performanţă, nu de contabilitate.

Află mai multe accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/david-popovici-cel-mai-sincer-interviu-cati-bani-2260204.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava