• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că a solicitat fonduri pentru amplasarea unor sisteme anti-grindină. Sinescu s-a întâlnit în cursul zilei de luni cu o delegaţie formată din ofiţeri ai Serviciului de Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale din Republica Moldova.
Prefectul a făcut o scurtă trecere în revistă a activităţilor desfăşurate pe linia monitorizării situaţiilor de urgenţă din judeţul Suceava şi măsurile luate pentru gestionarea lor. De asemenea, el a făcut făcut referire la dotarea de care dispune Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al judeţului Suceava şi a fost evidenţiată importanţa comunicării între toate structurile implicate pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă.
Prefectul judeţului Suceava a adus în discuţie faptul că în Republica Moldova există un sistem funcţional de rachete antigrindină implementat încă din anul 1960.
„Instituţia Prefectului – judeţul Suceava a solicitat Guvernului României încă de anul trecut fonduri pentru montarea de sisteme anti-grindină care să protejeze judeţul. S-au înregistrat pagube imense produse de ploi şi grindină în cursul verii trecute fiind afectate peste 12.000 de hectare de culturi agricole. Sperăm ca prin prezenţa dumneavoastră aici să putem obţine mai multe informaţii despre funcţionarea acestui sistem. Dorim să ne axăm pe dezvoltarea cooperării cu autorităţile din Republica Moldova, să avem cât mai multe sesiuni de pregătire a lucrătorilor din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă”, a declarat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.
Delegaţia din Republica Moldova se află pentru o săptămână într-un schimb de experienţă la invitaţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al judeţului Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava