• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Rădăuţi au tras patru focuri de armă în plan vertical pentru prinderea a doi contrabandişti de ţigări. S-a întîmplat duminică, în jurul orei 07.00, la graniţa cu Ucraina, în zona localităţii Vicovu de Sus. Poliţiştii de frontieră au reţinut o singură persoană. Este vorba despre un sucevean în vîrstă de 20 de ani. Celălalt contrabandist a reuşit să fugă, profitînd de terenul împădurit. În locul unde a fost reţinut suceveanul s-au găsit două colete cu 1.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Marfa a fost confiscată, iar tînărul este cercetat pentru contrabandă în formă agravantă şi trecerea ilegală a frontierei de stat. Ancheta este continuată împreună cu autorităţile de frontieră ucrainene pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava