• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Grupul ALDE susține propunerea legislativă pentru completarea Legii 202/2002 privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi în sensul ca ”la muncă egală să fi remunerare egală între femei și bărbați”. Anunțul a fost făcut de deputatul ALDE de Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu. ”Grupul ALDE susține acest proiect de hotărâre. Este foarte important să recunoaștem până la urmă din nou imortanța și rolul pe care îl are femeia în societatea din România. Este firesc și evident și colegii din PNL și cei din USR și PSD susțin lucrul acesta, la muncă egală și remunerare egală între femei și bărbați dar trebuie să vorbim aici și despre meritocrație nu doar de direfențele sau apropierile de gen”, a declarat Băișanu. Proiectul de hotărâre se află la comisii. Datele Institutului Național de Statistică arată că anul trecut bărbații au câștigat în general cu 5% mai mult decât femeile. Statistica relevă faptul că salariile bărbaților într-un an sunt în medie de 28.500 de lei brut adică cu 1.000 de lei mai mari decât ale femeilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava