Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că ministrul PNL al Finanţelor, Daniel Chiţoiu, ar trebui să se preocupe mai mult de colectarea banilor la bugetul de stat. Asta, pentru a nu fi probleme cu plata salariilor şi a pensiilor, şi pentru a nu fi nevoie de creşterea fiscalităţii sau de introducerea de noi taxe şi impozite. Deputatul Băişanu a spus că el, personal, nu este de acord sub nici o formă cu majorarea taxelor şi impozitelor, ci, dimpotrivă, susţine diminuarea acestora. Liderul PNL Suceava a declarat: „Deputatul Alexandru Băişanu transmite, astăzi, domnului Chiţoiu că are obligaţia de a colecta conform legislaţiei în vigoare taxele de la toţi cetăţenii României în mod corect. Orice adăugare de taxă este nepotrivită pentru momentul actual al dezvoltării României. Din contră, eu susţin scăderea taxelor şi impozitelor, şi mărirea numărului contribuabililor, pentru ca presiunea să nu fie mare doar pe unii, ci pe toţi cei care produc, care au venit şi care au plus valoare”.
Problema în România, a subliniat Băişanu, nu este că avem taxe puţine şi mici ci că avem taxe multe şi mari care nu sunt achitate de către contribuabili. „Este obligatoriu ca Ministerul de Finanţe să procedeze la colectarea taxelor de la toţi cetăţenii care au această obligaţie şi nici un cetăţean nu se poate sustrage de la plata acestor taxe şi impozite. Trebuie să fim conştienţi că aceste taxe şi impozite merg la bugetul naţional, merg pe salariile din învăţământ, sănătate, justiţie, merg la bugetele tuturor ministerelor care trebuie să asigure o bună funcţionare a societăţii româneşti. Nu este normal ca unii să plătească taxe şi impozite iar alţii să nu o facă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • Zizi APOSTOL

    Ce discurs aburit ai Baisane!Dar va tataie curul ca nu mai aveti bani de pensii si ies pensionarii in strada?Rusine ca ne-ati mintit , acum cresteti impozitele si pe hotii din partidul dvs nu-i impozitati!Ce rusine cu Fenechiu , rusine mare si cu Ursaciuc informatorul , ce fel de partid de ratati sunteti?Rusine ca mai aveti pretentia de a-l pune pe ratatul de Antonescu la presedetie!Si RUSINE ca ati facut aliante doar de dragul aliantelor , voi partid de dreapta trebuia sa ramaneti unde va era locul , ar trebui PSD SA VA DEA UN SUT IN FUND!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava