Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, este nemulţumit de faptul că USL a abandonat lucrările la pârtia de schi din Câmpulung Moldovenesc de pe masivul Rarău. Flutur a arătat că pârtia este finalizată în proporţie de 80%. El a subliniat că fostul Guvern PDL a alocat în perioada 2009 – 2011 o sumă de peste 10 milioane de euro pentru această investiţie. „Guvernul USL nu a mai prevăzut nici un leu în buget, lucru recunoscut de Ministerul Finanțelor și de ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism. Şi mai mult, nici la ultima rectificare nu s-a alocat nici un leu pentru ca această pârtie de schi să fie finalizată. USL nu are nicio scuză atunci când dă cu piciorul la sume importante care au fost alocate pentru investițiile realizate în proporţii de peste 50%”, a spus Flutur. Liderul PDL Suceava a precizat că actuala guvernare USL trebuie să-şi stabilească o serie de priorităţi şi să includă în bugetul pe anul 2014 fonduri pentru finalizarea investiţiilor realizate în proporţii mai mari de 50%, prin acestea numărându-se şi pârtie de pe Rarău. Gheorghe Flutur mai consideră că prin nealocarea de fonduri pentru finalizarea unor astfel de investiţii, Guvernul se situează în afara legii.

Flutur adăugat că USL este din ce în ce mai hotărâtă să izoleze Bucovina, prin blocarea unor investiţii esenţiale pentru dezvoltarea judeţului. „Cei de la USL au blocat investiţiile deși multe dintre ele erau aproape de finalizare. Așa s-a întâmplat cu șoseaua de centură a municipiului Suceava, la fel și cu Aeroportul Ștefan cel Mare din și cu alte numeroase investiții. În tot acest timp liderii USL se întrec în tot felul de declarații, care s-au dovedit a fi mincinoase. Astfel, deși Taromul nu operează pe aeroportul din Suceava, ei declară că aeroportul nu este închis”, a declarat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... carmen

  Oooo, badia Cocris Iluta a cuvantat apoteotic si cutremurator. Bai pitecantropule, lasa-l pe Flutur sa vorbeasca politic,e rafuiala lor, e treaba lor, dar tu vorbesti de lege si moralitate, cutra, tu? Ascundete-te, ca in loc de un metru patrat de osanza nu esti in stare de nimic, mic troglodit. Uitat-te la toate cadavrele care-ti stau in dulapuri ca put , iar tu nu esti alceva decat o epava, si aceea impotenta.

 • http://SiteWeb... cocris iluta

  mare atentie cu primul tronson al acestei partii(judecand din amonte), pentru ca este proiectat in Rezervatia naturala Rarau-Pietrele Doamnei,si legislatia romaneasca si europeana nu permite interventia omului in rezervatii!Cu stima!

 • http://SiteWeb... tiron vasile

  Cu respect , dle Flutur , astia din USL-nemernicii astia ar trebui spanzurati de limba , ordinarii naibii!Eu locuiesc la Camp.MOld.si aici nu s-a mai facut nimic de cand au venit lenesii si mincinosii astia.Cu atat am ramas , cu ce ati facut dvs , noroc ca macar gazul ni l-ati bagat.E mare pacat ca nu se termina si partia , ne mai dezvoltam si noi ca oras cum s-a dezvoltat Humorul.
  Sanatate sa aveti si putere sa luptati cu dracii astia!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava