Nervi, supărare şi frustrare în tabăra liberalilor suceveni după ce în şedinţa de joi a Consiliului Local al municipiului Suceava PSD a votat alături de PDL mai multe proiecte de hotărâre care vizează societatea comercială Termica aflată în insolvenţă. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a tunat şi fulgerat imediat după şedinţa deliberativului municipal catalogând alianţa PSD-PDL de la Suceava drept „o alianţă pe şmecherie, pe astuparea mizeriilor şi a hoţiilor de la Termica”. „În consiliul Local Suceava lucrurile stau altfel decât ne imaginăm noi. La Suceava există o alianţă pe şmecherie, o alianţă pe astuparea mizeriilor şi hoţiilor de până acum o alianţă PSD-PDL care a votat o ordine de zi la care noi PNL nu putem fi solidari ceea ce ne îngrijorează în mod cert şi vom regândi din acest moment raportul alianţei PNL-PSD nu în interes general de dragul unei alianţe ci în interes local pentru cetăţenii din municipiul Suceava şi strict pe această problemă. Nu poţi tu PSD care eşti în alianţă cu PNL să votezi o măgărie a celor care au dus la distrugerea SC Termica şi a primăriei Suceava fără a te gândi sub nici o formă că ai aliaţi la PNL. Alianţa PSD- PDL la Suceava funcţionează extraordinar”, a declarat Băişanu. Băişanu a spus că va cere o întâlnire la nivelul USL Suceava pentru a lămuri lucrurile fiind decis să regândească raportul între PSD şi PNL. Liderul liberal consideră că paharul s-a cam umplut şi că s-au adunat prea multe lucruri în interiorul USL în ultima vreme care trebuie discutate. „Mai mult de atât nu se poate”, a spus Băişanu care a arătat că cei de la PSD au făcut o serie de greşeli nepermise. „Iată că fraţii de sânge se întâlnesc din nou”, a concluzionat liberalul precizând că PDL nu a fost niciodată un partid de dreapta ci de stânga ca şi PSD.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... La_Dreapta_Stângii_Mele

  O tempora,o mores!
  Iata aceasta minunata poza in care domnul Zmau se uita cu mirare la seful sau si se intreba daca nu cumva seful sau are viziuni,vedenii,vorbeste in limbi,cam in atatea limbi in care vorbea si domnul Nelu,actualul sau comiliton politic,pe vremea in care inca nu se rebotezase tactic…
  In mod cert domnul Zmau isi spunea in barba,in greaca veche desigur,ca cand Zeus vrea sa te piarda,mai intai iti ia mintile ! Ca cum Dumnezeu sa dai din casa,sa spui ziua ce gandesti noaptea prin somn,sau invers,cum sa recunosti cinstit ca:
  << „Iată că fraţii de sânge se întâlnesc din nou”, a concluzionat liberalul precizând că PDL nu a fost niciodată un partid de dreapta ci de stânga ca şi PSD….>>
  …iar acuma sa te logodesti cu banditii,sa le dai ceferticat de dreapta,sa vorbesti numai de toate cele ale dreptei si sa apari de mana cu flutur pe la diverse cumetrii politice,fie si cu o tristete post-coitum care ,oricum,va trece cand va castiga domnul Haus Johannis alegerile ??
  Pana la urma este adevarat ca politica este o prostituata,(ca sa nu zicem kurva,deoarce am incalca copyright-ul,copy-paste-ul si imaginea pemepe…) dar este o prostituata care produce frumusel chiar si in vremuri de criza,e ca industria grea si usoara la un loc si de care judetul nostru a scapat definitiv… Cine nu crede ,sa se uite ,sa arunce, asa, “un clin d’oeil”,”un certain regard”,cum ar zice proaspat-stravechea liberala d-na Ardeleanu,in declaratia de avere a domnului Baisanu… Ca cat ai fi de prost,nu ai cum sa crezi ca dumnealui a obtinut sumoaiele alea din epistemologie despre care nici el nu stie ezact ce este,disciplina sau pâră,injuratura,gumă de mestecat sau pierdere de timp,nice din exploatarea omului de catre om, respectiv a parintilor sai in calitatea lor de mici mosieri la PlusTV…
  Deci cum sa nu te joci cu politica ca c-o mândră,in sensul ca „…uite-aşa se joacă fata/şi c-o alianţă si cu alta…/ ,dar si „n-are mândra paie-n şură-de câte ori i-am dat gură…” Sau in gura,ma rog,politic si in limitele ideologiei pure, de dreapta ,daca din astea ies sume cu 7 (sapte) zerouri in euroi,mormane de bani,ca sa citam din clasicii de la apa cea mare….
  Ati vazut ce nervos si ce grav este domnul Baisanu? Cum si-a legat el degetele de atac,ca generalul Stanculescu care si-a pus piciorul in ghips,ca sa fie de acord cu alianta la nivel local doar verbal,ca doar n-o sa semneze dumnealui cu stanga – doamne fereste…
  Iar cand o fi de dat la intors sa citeze din nou din clasicii kiori: aveti semnatura mea pe vreo alianta? Nu v-am spus eu ca astia-s de stanga?
  Etc…
  Dar,ceva bun tot iese la treaba asta atat de mareata: domnul Baisanu nu a lasat din pret si a batut cu pumnul in masa,in sensul ca de data asta s-a zis cu alegerile de primar castigate la masa tacerii,adio domnu Lungu dar si domnu’ Nelu,eu voi fi acela!
  Iar domnul nelu,intelept si gospodaros cum il stim,si-a reevaluat pozitia si,desi avea deja planul de transformare a fanfarei in filarmonica si a malancii in teatru,se va sacrifica si va raspunde nevoilor Parlamentului,ca nu se stie niciodata daca experienta sa in cadrul Comisiei de Control a nu-spun-ce nu va fi valorificata superior,i-ar strica lui,la o adica,pe mandatul lui Haus,postul de director al…?
  Sa crape de invidie unii pastori care la viata lor au fost cel mult ofiteri operativi 1 sau 2…
  Ca de aia e asa sfios dumnealui acuma,poate ceteste si brosura de convertire la credinta lutherana iar in sinea sa regreta ca nu exista pachete de convertire all inclusive….

 • http://SiteWeb... Amza

  Mai BAisane,
  Ti-au facut bine astia de data asta , ar fi f.bine sa faca Flutur si Nechifor o alianta si tu sa ramai pe dinafara , ca asta meriti.Tu si ceilalti din PNL trebuia sa stati la locul vostru sa ramaneti un partid de dreapta , nu sa faceti aliante de dorul ciolanului.Asa v-au lasat vorba Bratenii?
  In ceea ce priveste termica , eu consider ca psd a fost corect , la vot trebuie sa se urmereasca interesul sucevenilor nu interesul aliantei voastre de rahat.Ciocu mic , de data asta!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava