Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto49 poze în acest set

Sala de festivităţi din Gara Burdujeni a găzduit, astăzi, o nouă ediţie a Balului Gospodarilor din Suceava. La eveniment au participat câteva sute de gospodari, toţi îmbrăcaţi în costume poluare specifice zonelor din județ sau din Moldova din care au venit. Printre gospodarii care au ținut să fie prezenți la acest eveniment s-au numărat și primarul Sucevei, Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi, care au venit alături de soțiile lor. Atât Ion Lungu, cât și Lucian Harșovschi au intrat în atmosfera balului și au dansat alături de gospodarii veniţi la bal.

Invitații evenimentului au fost Dan Doboș, Cornelia Ciobanu, George Finiș, Lucica Păltineanu, Sorin Filip, Rodica Andronic, Ghiorghiță Rotaru, Dana Dăncilă, Andreea Chisăliță, Clara Hurjui, Ana Maria Popescu, Călin Brăteanu, formația „Rekord”, fanfara „Bucovina” a municipiului Suceava și fanfara „Brazii Bucovinei” din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia. La Balul Gospodarilor din gara Burdujeni au participat atât suceveni, cât şi gospodari din vetrele folclorice din judeţ şi din Iaşi şi Botoşani.

În deschiderea balului, Ion Lungu a ţinut să precizeze că îşi doreşte ca acest eveniment să devină o tradiţie pentru Suceava şi să fie organizat în fiecare an în ziua sărbătorii Izvorul Tămăduirii. „Avem tradiţii şi obiceiuri pe care este bine să le păstrăm, pe care alţii nu le au. Vreau să spun că noi suntem organizatori, dar sufletul acestui bal este domnul Călin Brăteanu şi vreau să-i mulţumim”, a spus Ion Lungu.

Balul Gospodarilor a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Suceava, alături de Consiliul Județean Suceava

Bal în Gara Burdujeni, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava