MOPAN Suceava

Viceprimarul PNL al Sucevei, Lucian Harşovschi, consideră că noua majoritate care s-a format în Consiliul Local în jurul PNL a demonstrat că lucrurile se schimbă în bine în municipiul reşedinţă de judeţ. Lucian Harşovschi a precizat că dacă până în prezent, timp de trei ani, „lucrurile nu prea s-au mişcat în Suceava”, începând de anul acesta în Suceava se realizează investiţii importante în infrastructura rutieră, atât din fonduri europene, cât şi de la bugetul local, amintit de reabilitarea şi asfaltarea unor rute importante precum bulevardul George Enescu, str. Universităţii, str. Traian Vuia, dar şi mai multe străzi din Burdujeni, Obcini  sau din zona centrală a oraşului. „Spun aceste lucruri pentru a le readuce aminte cetăţenilor. Nu facem lucruri extraordinare, ci facem lucruri normale. Dar vreau să se vadă această diferenţă, dintre ceea ce s-a întâmplat până acum, când PSD conducea primăria, şi când în jurul PSD era majoritatea, şi ce se întâmplă acum când noul PNL este la guvernarea locală”, a precizat Harşovschi. El a amintit şi de proiectul de 27 de milioane de lei, finanţat din fonduri elveţiene, prin care în municipiul Suceava vor fi înlocuite 3.816 de corpuri de iluminat care sunt în prezent, cu lămpi moderne cu LED. Harşovschi a mai subliniat faptul că după finalizarea lucrărilor de reabilitare şi asfaltare a străzilor, atenţia municipalităţii va fi îndreptată către rezolvarea unei probleme importante, şi anume amenajarea parcărilor de reşedinţă. „Aceste lucruri le facem cu echipa din Consiliul Local, cu preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Ioan Balan, şi le spunem sucevenilor să aibă speranţa şi încrederea că uşor-uşor Suceava intră într-un făgaş normal”, a precizat Harşovschi. Viceprimarul PNL al Sucevei, a arătat că un alt susţinut de preşedintele liberalilor suceveni, Ioan Balan,  şi anume construirea de terenuri de fotbal noi este în cursul de realizare, primele şcoli la care ar urma să fie date în folosinţă până în această toamnă fiind Şcolile Gimnaziale nr. 8 şi nr. 10.
La rândul său, celălalt viceprimar PNL al Sucevei Ovidiu Doroftei, a ţinut să precizeze că împreună cu noua majoritate formată în jurul liberalilor „am reuşit să facem foarte multe de la începutul acestui an”, dar şi că noua echipă PNL va continua să promoveze investiţii solicitate de suceveni. Ovidiu Doroftei a făcut referire şi el al parcările de reşedinţă, despre care a spus că sunt „o mare realizare”, acestea urmând asă fie amenajate în fiecare cartier. „Sunt zone pilot, dar ştim că pe aceste parcări nu se va mai interveni cu lucrări de alte natură, de apă sau canalizare, şi vor rămâne ani la rând în exploatarea cetăţenilor din acele cartiere”, a spus Doroftei

Ovidiu Doroftei a aratat ca Primăria a inceput deja procedurile de achiziţie pentru modernizarea a şase spaţii de joacă pentru copii, zona Marasesti, Burdujeni, Obcini si George Enescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava