Concert pascal
MOPAN Suceava

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat că PDL trebuie să fie lăsat să-şi aleagă singur drumul, iar competiţia pentru şefia partidului a început să semene cu o competiţie în care tatăl ţine cu unul, îl laudă, iar pe celălalt îl ceartă. Preşedintele României Traian Băsescu a făcut o serie de afirmaţii legate de viitoarele alegeri din PDL, spunând că fostul ministru al dezvoltării, Elena Udrea, are şanse să obţină şefia partidului, contra actualului preşedinte Vasile Blaga, însă doar în situaţia în care Convenţia Naţională PDL ar fi una cinstită. În ceea ce-l priveşte pe deputatul Ioan Bălan, care deţine şi funcţia de secretar general adjunct al PDL, acesta a declarat că în opinia sa, competiţia pentru şefia partidului se aseamănă cu o competiţie între fraţi, în care „ vine tata care ţine cu unul, pe care îl laudă, iar pe celălalt îl ceartă şi îl pune la colţ. Mai mult, cere şi sprijinul familiei pentru primul.

Ioan Bălan este de părere că delegaţii de la Convenţia Naţională a PDL din luna martie a.c. vor şti să-şi aleagă în mod corect viitorul preşedinte. Bălan a mai precizat că obiectivele pe car ele vor propune „cei doi fraţi” care candidează pentru şefia PDL trebuie să fie evaluate în mod corect la Convenţia Naţională a partidului.

„Cred că familia, partidul, trebuie lăsată să-şi aleagă singură drumul. De asemenea, cred că cei cinci mii de delegaţi care vor fi prezenţi la Convenţie vor şti ce e bine pentru partid şi cu cine să voteze”, mai spus Ioan Balan.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava